Recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomaten met schapenkaas
Easy
Fairly cheap
 Heerlijk hapje met schijfje tomaat en schapenkaas afgewerkt met dragon en bieslook.

Share This Recipe

Category: Hapjes & Tapas Voorgerechten Vegetarisch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Person(s)

Ingredienten

4 Tomaten
2 takje(s) Dragon
10 sprieten Bieslook
200 g Bio Schapenkaas
2 dl Olijfolie
Peper en zout

Tomaten met schapenkaas Directions

    Verwarm de oven voor op 180°C
     
    Snijd de tomaten doormidden en haal de pitten eruit met behulp van een lepel.
    Kruid de halve tomaten binnenin met peper en zout.
    Vul ze met de schapenkaas en schik in een ovenschaal.
     
    Mix de olijfolie met de dragon en de bieslook, en giet de kruidenolie over de kaas
     
    Bak in de oven gedurende 20 min.
     
    Serveer warm of lauwwarm.
     

Nutrition facts

Serving size diet vegetarian

Per Serving

Kcal: 378 kcal
Carbs: 4g
Fat: 36g

More Details

Bron

Delhaize

Website

Be the first to post a review

Share This Recipe

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.