a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de G

Zeeduivel
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Fusion

Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis

Vis is vaak arm aan vet en bevat minder calorieën dan vlees. De vettere vissoorten als garnalen, zalm, krab bevatten goede vetten of Omega-3 vetten. Indien de vis wordt klaargemaakt met een zachte vetstof rijk aan goede onverzadigde vetten, is minstens twee maal per week vis eten een uiterst gezonde gewoonte!

 

Gevuld konijnenboutje met pruimen, zoete groenteparels en kervelpuree
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Belgisch

Gevuld konijnenboutje met pruimen, zoete groenteparels en kervelpuree

'Oeroude smaakcombinaties in een modern kleedje', zo zou je dit gerecht kunnen noemen. Konijn met pruimen kent iedereen en lust iedereen, daarbij een fris smakende luchtige puree, glanzende zoete groenteparels en een aangenaam zurig mollig sausje. Een zaligheid...

Gevulde aardappel met chorizo, tapenade en zure room
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Gevulde aardappel met chorizo, tapenade en zure room

Lekkere gevulde aardappel bij een BBQ

Gevulde broodjes
  • Tijd: 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Gevulde broodjes

Gevulde courgettes met warme tomatenvinaigrette, kip en rijst
  • Moeilijkheid: Gevorderd

Gevulde courgettes met warme tomatenvinaigrette, kip en rijst

Lekker gerechtje, zowel vegetarisch (zonder de kip) als voor niet vegetariers. Origineel van Jeroen, maar aangepast door DeKookbijbel.

 

<<  5 6 7 8 9 [1011 12 13 14  >>