a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de T

Teriyaki van varkensvlees
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Japan

Teriyaki met varkensvlees

Eenvoudig maar vol van smaak, zo is de Japanse keuken, een van de gezondste ter wereld.

Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vis of vlees enkele uren in een marinade van honing, sojasaus en rijstazijn wordt gelegd (tery : glimmmen) voor het bakken (=yaki).

U kan deze methode ook gebruiken voor ander vlees en vis.

 

 

Texaanse kalkoenschnitzel
  • Tijd: 15 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Amerikaans

Texaanse kalkoenschnitzel

Texaanse marinade
  • Moeilijkheid:

Texaanse marinade

Heerlijke pittige mariande voor grote stukken rundsvlees.

 

Thaise Curry met kip
  • Tijd: 15 min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Thaïs

Thaise Curry met kip

Thaïse dipsaus
  • Tijd: +/- 10 min.
  • Moeilijkheid: Makkelijk
  • Oorsprong: Thaïs

Thaïse dipsaus

 
Thaise loempia
  • Moeilijkheid: Gevorderd
  • Oorsprong: Thaïs

Thaise loempia

Receptje voor een 40 loempia's van Rose.

 

The porridge
  • Moeilijkheid: Makkelijk

The porridge

Tiramimousse
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Tiramimousse

 
Tiramisu au petit beurre
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Tiramisu au petit beurre

De Italiaanse klassieker met een Belgische touch, ipv de lange vingers, met Petit Beurre koekjes. Recept van mijn mama.

 

Tiramisu
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Italiaans

Tiramisu Jeroen

Tiramisu met peperkoek
  • Tijd: +/- 35min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Italiaans

Tiramisu met peperkoek

Tiramisu met peperkoek, karamel van koffie, Amaretto en mokka-ijs
  • Moeilijkheid: Gemiddeld
  • Oorsprong: Italiaans

Tiramisu met peperkoek, karamel van koffie, Amaretto en mokka-ijs

Een lekkere Tiramisu met wat Belgische invloeden.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>