Leek and smoked salmon lasagne
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

A delicious lasagne with leeks and smoked salmon and herbs.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Hans @ DeKookbijbel.be Zalm Oven
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Batches

Ingrediënten

16 sheets Lasagne
4 steal(s) Prei
1 Red Bell Pepper
1 Pointed pepper
Pepper, salt and nutmeg
1 tl Sage
1 tl Marjoram
1 tl Rosemary
400 g Smoked salmon, in slices
50 g Pecorino
1/2 tl Paprika
1/4 tl Cayenne pepper

Leek and smoked salmon lasagne Aanwijzingen

  1. Stew the leeks in some fat. Add cream. Season with pepper, salt, nutmeg, paprika, sage, marjoram, rosemary and some pecorino.
  2. Grease an oven dish with some fat.
  3. Fill the dish alternately with lasagne sheets, leek sauce, smoked salmon, ... Repeat, but finish with leek sauce.
  4. Finish off with the grated cheese.
  5. Put in the oven for +/- 20 min. at 180° until the cheese is nicely coloured.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept