Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Heerlijke smeuïge stoemp met geroosterde bloemkool en boerenworst.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

600 g bloemige Aardappelen
4 Braadworsten
1 Bloemkool
1 el Bieslook
200 g Cheddar
100 g Roomkaas
Boter
Peper en zout

Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst Aanwijzingen

    Verwarm de oven voor op 180°C.
    Verdeel de bloemkool in roosjes.
    Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
    Sprenkel er olijfolie, peper en zout over en rooster in de oven. 
     
    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
    Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.

    Bak de worsten in wat boter gaar op een zacht vuur.
    Voeg als de worsten bijna gaar zijn nog wat boter toe zodat je wat lekkere saus hebt voor op de puree.
    Serveer met de geroosterde bloemkool.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept