Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Heerlijke smeuïge stoemp met geroosterde bloemkool en boerenworst.
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Varkensvlees |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
600 g bloemige Aardappelen |
4 Braadworsten |
1 Bloemkool |
1 el Bieslook |
200 g Cheddar |
100 g Roomkaas |
Boter |
Peper en zout |
Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verdeel de bloemkool in roosjes.
Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
Sprenkel er olijfolie, peper en zout over en rooster in de oven.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.
Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.
Bak de worsten in wat boter gaar op een zacht vuur.
Voeg als de worsten bijna gaar zijn nog wat boter toe zodat je wat lekkere saus hebt voor op de puree.
Serveer met de geroosterde bloemkool.