Lamsfilet met peper en pistachenoten
Categorie: | Hoofdgerechten Lamsvlees |
Seizoenen | April Mei Juni |
Keuken type | Frans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingredienten
25 g Pistachenootjes |
15 g Witte Peperkorrels |
5 g gedroogde roze peperkorrels |
50 g Broodkruimels of Panko |
4 stuk(s) Lamsfilet (+/- 150g st) |
1 el grove Mosterd |
Spinazie en worteltjes |
Lamsfilet met peper en pistachenoten Aanwijzingen
- Verwarm de oven op 220°C
- Doe de pistachenoten en de peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof, of hak de noten en plet ze met de peperkorrels in een vijzel.
- Doe het mengsel in een ondiepe schaal en meng met het broodkruim.
- Roer er dan de mosterd en knoflook door. Haal de filets door dit mengsel.
- Braad het vlees op het rooster boven een ovenschaal gedurende 15-20 min.
- Haal het vlees uit de oven, dek af, laat 10 minuten rusten en snij het in plakken.
- Dien op met de spinazieblaadjes en de worteltjes.
Recept notities
Hier kan je pomme duchesse, kroketjes, ... bij serveren