Gegrilde tijgergarnalen, salsa met watermeloen
  • vrijdag 01 november 2019
  • 26125
Gegrilde tijgergarnalen, salsa met watermeloen
Lekker gegrilde tijgergarnalen met een pittige salsa en verfrissende watermeloen. Perfect voor een hete zonnige dag.  
Categorie: Lunch Tijgergarnalen
Keuken type Fusion
Seizoenen: Mei Juni Juli Augustus September
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
  • woensdag 06 november 2019
  • 30041
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Heerlijk gemarineerde lamskoteletjes op de grill of BBQ.  
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees BBQ Jeroen Meus
Seizoenen: Maart April Mei
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Groentenovenschotel met balletjes
  • maandag 06 mei 2019
  • 16466
Groentenovenschotel met balletjes
 Heerlijke ovenschotel met verschillende groentjes en gehaktballetjes.
Categorie: Hoofdgerechten Vegetarisch Kalfsvlees Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Oven Ariane @ DeKookbijbel
Seizoenen: Juli Juni Mei
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Lamsfilet met peper en pistachenoten
  • maandag 30 januari 2012
  • 22235
Lamsfilet met peper en pistachenoten
Lamsfilet met een korst van pistachenootjes en witte peper.
 
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees
Keuken type Frans
Seizoenen: April Mei Juni
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Salade van lamsvlees met honingdressing
  • maandag 30 januari 2012
  • 16815
Salade van lamsvlees met honingdressing
Frisse zuiderse salade met mals gebraden lamsvlees, tomaten, fetakaas, dadels en een heerlijke dressing  
Categorie: Hoofdgerechten Salades Lamsvlees Lunch
Seizoenen: April Mei Juni
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Slaatje met maatjes en groene boontjes
  • woensdag 14 maart 2012
  • 20811
Slaatje met maatjes en groene boontjes
In mei, als de haring voldoende vet is, begint de jaarlijkse periode waarin op maatjesharing wordt gevist. Die duurt doorgaans tot juli. Haring mag dus Hollandse Nieuwe heten als hij goed vet is, en...
Categorie: Salades Maatjes Lunch
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Mei Juni Juli
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Tagliatele Zalm & asperges
  • zondag 04 maart 2012
  • 17222
Tagliatele Zalm & asperges
Aspzerges en zalm zijn  lekkere vridnen, daarbij een heerlijk verse pasta en kruidenkaas.
Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm
Keuken type Italiaans
Seizoenen: April Mei Juni
Moeilijkheid:
Gemakkelijk