Lasagne met Balletjes
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Lasagne met balletjes, ricotta, mozzarella, grana padano in de oven.

 
Bereiding

Kook

Klaar in

1h

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 g Gehakt
18 Lasagnevellen (Bertagni)
1 Ui
2 teentje(s) Knoflook
2 bol(len) Mozzarella
1 fles(sen) Tomatenpassata
2 el Broodkruim
150 g Ricotta
Grana Padano, geraspt
Olijfolie
Peper en zout

Lasagne met Balletjes Aanwijzingen

  1.  Pel en snipper de ui. Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui. Verdeel het gehakt in twee hoopjes. Voeg de helft van het gehakt toe aan de ui en bak rul.
  2. Doe de tomatenpassata bij het vlees.
  3. Meng de ricotta met wat room peper en zout en voeg er Grana Padano aan toe naar smaak.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Doe een schep van de tomatensaus in een ovenschaal, beleg met een lasagnevel, een laagje saus, ricotta mengsel en de blokjes mozzarella. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje ricotta, mozzarella stukjes, leg er blaadjes basilcum op en bestrooi met geraspte Grana Padano.
  6.  

Recept notities

 

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept