Scampi in rode curry met paprika en kokos
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Heerlijk gebakken scampi in rode curry kokossaus met paprika.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Scampi
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

24 grote Scampis
1 Gele paprika
1 Rode Paprika
1 teentje Knoflook
1 Sjalot
1 el Rode Curry pasta
2 cm verse Gember
Limoensap
2 el Arachideolie
Peper en zout

Scampi in rode curry met paprika en kokos Aanwijzingen

  1. Snij de paprika’s in blokjes, de selder in boogjes. Pel en hak de sjalot en de knoflook.
  2. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal op de rug. Bak ze kort in de wokpan en haal ze uit de pan.
  3. Verhit olie in de wok en fruit de sjalot, knoflook, gember en currypasta. Voeg de groenten toe en roerbak kort. Roer er de kokosmelk door, doe de scampi's erbij en laat 3 à 4 minuten sudderen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept