Scampi in rode curry met paprika en kokos(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Scampi |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
24 grote Scampis |
1 Gele paprika |
1 Rode Paprika |
1 teentje Knoflook |
1 Sjalot |
1 el Rode Curry pasta |
2 cm verse Gember |
Limoensap |
2 el Arachideolie |
Peper en zout |
Scampi in rode curry met paprika en kokos Aanwijzingen
- Snij de paprika’s in blokjes, de selder in boogjes. Pel en hak de sjalot en de knoflook.
- Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal op de rug. Bak ze kort in de wokpan en haal ze uit de pan.
- Verhit olie in de wok en fruit de sjalot, knoflook, gember en currypasta. Voeg de groenten toe en roerbak kort. Roer er de kokosmelk door, doe de scampi's erbij en laat 3 à 4 minuten sudderen. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.