Tagliatelle met courgette en worst
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Gehakt uit worst is zo lekker al je er balletjes van maakt en dat in combinatie met pasta...

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 stuk(s) Worsten
250 g verse Tagliatelle (of gedroogde)
1 blik Tomaten
1 stuk(s) Courgette(s)
Spaghetti kruiden
Olijfolie
Grana Padona, gemalen
Peper en zout
Room
Basilicum
Rode wijn

Tagliatelle met courgette en worst Aanwijzingen

    • Worsten in rondjes snijden en bakken in een pan met wat vetstof
    • Tagliatelle koken, afgieten en opwerken met olijfolie en warm houden
    • Strooi kruiden over de worst.
    • Voeg tomatensaus, courgette, beetje Grana Padano, peper, baslicum toe en roer alles goed om
    • Een scheutje rode wijn toevoegen
    • De room toevoegen en goed laten opkoken
    • Vuur laag zetten nog een klein scheutje room erdoor en een scheutje olijfolie
    • Pasta in een bord leggen een lepel worst en saus erover doen, afwerken met Grana Padano en baslicum

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept