Tagliatelle met courgette en worst(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Gehakt uit worst is zo lekker al je er balletjes van maakt en dat in combinatie met pasta...
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 stuk(s) Worsten |
250 g verse Tagliatelle (of gedroogde) |
1 blik Tomaten |
1 stuk(s) Courgette(s) |
Spaghetti kruiden |
Olijfolie |
Grana Padona, gemalen |
Peper en zout |
Room |
Basilicum |
Rode wijn |
Tagliatelle met courgette en worst Aanwijzingen
- Worsten in rondjes snijden en bakken in een pan met wat vetstof
- Tagliatelle koken, afgieten en opwerken met olijfolie en warm houden
- Strooi kruiden over de worst.
- Voeg tomatensaus, courgette, beetje Grana Padano, peper, baslicum toe en roer alles goed om
- Een scheutje rode wijn toevoegen
- De room toevoegen en goed laten opkoken
- Vuur laag zetten nog een klein scheutje room erdoor en een scheutje olijfolie
- Pasta in een bord leggen een lepel worst en saus erover doen, afwerken met Grana Padano en baslicum