Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold
Vrij moeilijk
Vrij duur
Tarvot een heerlijk stukje vis met een pompoensausje en Gordon Fien Gold bier.
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Tarbot |
Seizoenen | |
Keuken type | Fusion |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
800 g Tarbot filets |
200 g Pompoenvlees |
250 g Groene Tagliatelle |
1 Ui |
1 dl Visfumet |
1 dl Gordon Finest Gold |
1 dl Roçom |
100 g Boter |
1 tl Suiker |
Olijfolie |
peper en zout |
Basilicum |
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold Aanwijzingen
- Tagliatelle in ruim zout water koken. Een lepel olie in het water verhindert dat de pasta aan elkaar gaat kleven.
- De tarbotfilets in de bloem wentelen, afkloppen en in de hete olie bakken (enkele minuten aan beide kanten).
- Op het bord een spiegel maken met de saus. Tarbot en tagliatelle erop schikken. Versier met Basilicum.