Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
  • zondag 19 februari 2012
  • 22007
Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
 Heerlijk gebakken eendenborst met Martini Fiero.
Categorie: Hoofdgerechten Eend Giovanni Oosters Oven
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Eigenzinnige salade Niçoise
  • donderdag 15 maart 2012
  • 21941
Eigenzinnige salade Niçoise

Een eigenzinnige versie van de klassieke Salade Niçoise.

Categorie: Salades Lunch Tonijn
Keuken type Fusion
Seizoenen: Zomer
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Exotische mosselen met zoete aardappelchips
  • zondag 18 maart 2012
  • 24280
Gebakken zalm met currysaus en gestoomde rijst
  • dinsdag 27 maart 2012
  • 28297
Gebakken zalm met currysaus en gestoomde rijst

Heerlijk stukje zalm met currysaus en rijst.

Categorie: Hoofdgerechten Lunch Zalm Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gebakken zeeduivel met sesamzaadjes en paprika coulis
  • donderdag 29 maart 2012
  • 25091
Gebakken zeeduivel met sesamzaadjes en paprika coulis

Zeeduivel, lelijke vis, maar zo lekker.

Categorie: Hoofdgerechten Lotte / Zeeduivel Koolhydraat arm
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gegrilde tijgergarnalen, salsa met watermeloen
  • vrijdag 01 november 2019
  • 23145
Gegrilde tijgergarnalen, salsa met watermeloen
Lekker gegrilde tijgergarnalen met een pittige salsa en verfrissende watermeloen. Perfect voor een hete zonnige dag.  
Categorie: Lunch Tijgergarnalen
Keuken type Fusion
Seizoenen: Mei Juni Juli Augustus September
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gemarineerde zalm -Graved Lax- met yoghurt dressing
  • dinsdag 27 maart 2012
  • 21864
Gemarineerde zalm -Graved Lax- met yoghurt dressing

Heerlijk recept voor graved lax.

Categorie: Hoofdgerechten Zalm Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis
  • donderdag 29 maart 2012
  • 22305
Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis
Vis is vaak arm aan vet en bevat minder calorieën dan vlees. De vettere vissoorten als garnalen, zalm, krab bevatten goede vetten of Omega-3 vetten. Indien de vis wordt klaargemaakt met een zachte...
Categorie: Hoofdgerechten Lotte / Zeeduivel Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje
  • woensdag 07 maart 2012
  • 19361
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje

Een bruggetje tussen Azië en België door dit wokgrecht te overgieten met een Redbach.

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Lunch Wok Peter Van Asbroeck
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Iberico-varken met abrikoos, mozarella en basilicum, natuurlijke jus met amandelen
  • woensdag 07 maart 2012
  • 18466