Caesersalade met witloof
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Een Belgische variante op de Ceasar salad. Dit is een vegetarische recept. Maar je kan er kip aan toevoegen.
Bereiding
Galerij
Categorie: | Salades Vegetarisch Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
4 stronkje(s) Witloof |
1 krop(pen) Romeinse sla |
1 teentje Knoflook |
12 Appelkappers |
50 g Parmezaanschilfers |
30 g Parmezaan, geraspt |
Caesersalade met witloof Aanwijzingen
Kook de eieren half hard.
Pel en halveer ze.
Maak de blaadjes los van het witloof.
Snij de Romeinse sla in reepjes.
Meng de mayonaise met geperste look, de geraspte parmezaan, peper en zout.
Meng de Romeinse sla en het witloof met de dressing.
Serveer de salade met het ei, de parmezaanschilfers, appelkappertjes en croutons.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet vegetarisch
Per portie
KCal: | 407 kcal |