Gebakken gamba's met gember en honing(Uitgelichte Chef Peter Van Asbroeck)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief.
Categorie: | Hapjes & Tapas Lunch Peter Van Asbroeck Gamba |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
20 stuk(s) Gambas |
1 el Tijm |
1 el Peterselie, gahkt |
1 tl Honing |
2 stuk(s Sap en geste van limoen |
2 dl Olijfolie |
1 teentje Knoflook, geperst |
182 stuk(s) Kropsla |
1 tl Grog Zeezout |
Gebakken gamba's met gember en honing Aanwijzingen
Leg de gamba's gedurende 1 uur in een marinade van tijm, gember, honing, look, geraspte limoenschil, limoensap en olijfolie.
Bak ze daarna in een pan.
Schik de ijsbergla op een groot bord.
Giet er een beetje marinade over en leg er de gamba's op.
Garneer eventueel met partjes limoen.
Recept notities
Bron; Dag Allemaal