Pasta chili kerstomaat courgette pancetta(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
300 g Pasta Chilli |
1 Ui |
1/2 Courgette 20 |
20 stuks Kerstomaten |
12 sneetje(s) Pancetta |
1 blik Kerstomatensaus |
Tabasco of andere hotsauce |
Peper en zout |
100 g Pecorino, geraspt |
2 handvol Rucola |
1 hanfvol Pijnboompitten |
Olijfolie |
Pasta chili kerstomaat courgette pancetta Aanwijzingen
Snij de ui in halve ringen
Snij de kerstomaten in twee
Snij de courgette in blokjes
Bak de pancetta in een pan krokant
Stoof de ui in de pan van de pancetta
Voeg de courgette toe
Pers de look uit
Voeg na een 5-tal minuutjes de kerstomaatjes uit blik toe.
Doe enkele druppels Tabasco erbij.
Kruid met peper en zout.
Meng er de kerstomaatjes onder.
Doe er wat pecorino bij.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Giet af.
Dien de pasta op met saus, pecorino, rucola, pijnboompitten en pancetta.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet
Per portie