Ayam bumbu
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
An oriental recipe from Chef Laurent Locquet, which he learned during one of his travels to the east (Bali).
 
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Wok Laurent Locquet
Seizoenen
Keuken type Balinees
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

180 g Kip (per persoon)
4 piece(s) Prei (witte gedeelte)
400 ml Kokosmelk
200 ml Sinaasappelsap
1/2 piece(s) Bloemkool, roosjes

Specerijenpasta

2 piece(s) Red chili
2 clove(s) of Garlic
6 piece(s) Red Onions
4 piece(s) Macadamia nuts
40 g Ginger
40 g Galanga
2 tbsp Tamarind paste
2 tbsp Brown palm sugar
6 stem(s) Lemongrass

Ayam bumbu Aanwijzingen

    For the spice paste, mix all ingredients into a paste.
    Stir-fry the chicken and add 2 tbsp spice paste.
    Add the coconut juice and fruit juice and bring to the boil.
    Finish with fried leek and cauliflower florets
     
     

Recept notities

 
 

Soortgelijke recepten

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept