Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.
Galerij
Categorie: | Inktvis Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
200 g Inktvis tubes |
200 g Cannellinibonen |
130 g Kerstomaten |
1 Sjalot |
1 teen(tje) Knoflook |
3 takje(s) Platte Peterselie |
1 Citroen, sap |
1 Kruidentuiltje |
Saffraandraadjes (Belgische) |
2 el Olijfolie |
Peper en Zout |
Cannellini bonen met calamares saffraan en tomaten Aanwijzingen
Pel de knoflook en sjalot en snipper ze fijn.
Zet een pan met olijfolie op het vuur.Voeg saffraan, zout peper en de versneden inktvis toe.
Bak een 5-tal minuten op een middelhoog vuur.
Snij de kerstomaten in 4.
Voeg deze samen met de bonen toe aan de inktvis.
Bak samen 5 min.
Hak de peterselie fijn.
Haal de pan van het vuur, voeg de bonen, de peterselie en het citroensap toe.
Meng goed en serveer.
Voedingsfeiten
dieet
Per portie
KCal: | 261 kcal |
Koolhydraten: | 23g |
Vet: | 7g |
Proteïnen: | 19g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |