Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.

 

Deel dit recept

Categorie: Broodjes Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Panini brrodjes (of Ciabatta's)
8 plak(ken) Serrano ham
200 g stevige Geitenkaas, verkruimeld
Rucola
Olijfolie

Panini Serrano ham geitenkaas vijgenjam en rucola Aanwijzingen

    • Bestrijk de broodjes met de jam.
    •  
    • Leg er 2 sneetjes hamop, plooi ze over.
    •  
    • Brokkel er geitenkaas over.
    •  
    • Leg er rucola over.
    •  
    • Doe wat olijfolie op de binnenkant van het deksel van de panini en druk op de belegde panini.
    •  
    • Rooster het tussen een grill +/- 3 min.
    •  
    • Geef er een rucola slaatje bij met wat olijfolie.

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept