Pizza met pangasius en gegrilde pompoen
Bereiding
Kook
Galerij
Categorie: | Pizza Pangasius Lunch Oven |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
280 g Panngasius filets |
1/2 Kastanjepompoen |
1 teentje(s) Knoflook |
250 g Mozzarella |
150 g Zure Room |
2 rol(len) Pizzadeeg |
2 el Olijfolie |
1 tl Italiaanse kruiden |
Peper en zout |
Pizza met pangasius en gegrilde pompoen Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200°C
Snij de halve pompoen in 2 en schil de helften.
Verwijder de pitjes en draden en snij het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Doe in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en Italiaanse kruiden.
Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
Sniper intussen de bieslook fijn.
Snij de vis in repen van 1 cm breed.
Snij de mozzarella in blokjes.
Haal de pompoenblokjes uit de oven en verlaag de temperatuur tot 180°C.
Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier en leg op een bakplaat
Bestrijk het deeg met zure room tot 1 cm van de rand.
Verdeel er de knoflook en de kruiden.
Kruid met peper en zout.
Schik de pangasius, pompoen en de mozzarella over het deeg.
Zet de pizza 20 min. in de oven.
Recept notities
Meer details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |