Gegrilde tijgergarnalen salsa met watermeloen
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Lekker gegrilde tijgergarnalen met een pittige salsa en verfrissende watermeloen. Perfect voor een hete zonnige dag.
 

Deel dit recept

Categorie: Lunch Tijgergarnalen
Seizoenen Mei Juni Juli Augustus September
Keuken type Fusion

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Tijgergarnalen

4 el Nando's honey, soy & ginger
20 Tijgergarnalen

Salsa met watermeloen

1 rode Ui
1 el Basterdsuiker
Zout en Peper
Cayenne Peper
1 Thaïse peper, ontpit en fijgehakt
1/2 Limoensap
Watermeloen
Olijfolie

Versiering

1 bosje Koriander

Gegrilde tijgergarnalen salsa met watermeloen Aanwijzingen

    Voorbereiding
    • Smeer de garnalen in met de marinade met behulp van een penseel.
    • Giet de rest van de mariande in de schotel. Zet 3u in de koelkast.
  1. Salsa met watermeloen :
    • Meng in eeen kom de watermeloen met de rode ui.
    • Voeg daarbij de suiker, zout, peper en cayenne peper. meng voorzichtig.Voeg het limoensap toe. Eindig met de koriander. Meng voorzichtig. Zet het in de koelkast
    Grill de tijgergarnalen en afwerking
    • Verwarm de gril of BBQ voor. Dep de garnalen af. Gril de garnalen +/- 3 min. per zijde.
    • Smeer de garnalen in met marinada en leg nog even op de grill langs elke kant +/-1min.
    • Verdeel de garnalen iover de borden en dien op met de salsa
    • Versier met wat koriander.
       
     

Recept notities

Serveertip :
Dien op met taboulé, een salade van jonge scheuten of een tomatenslaatje.

Goed om weten :
Deze salsa smaakt ook lekker bij vis of gegrild gevogelte.

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept