Tiramisu Lactosevrij
Bereiding
Klaar in
2h
Galerij
Categorie: | Desserts Klassiekers |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
6
Personen
Ingrediënten
125 ml Dilea Zero Lactose volle room |
125 g Zero Lactose verse kaas |
150 g Suiker |
4 Eieren |
1 pakje(s) Speculoos |
25 cl Koffie |
2 el Cacaopoeder |
2 el Amaretto |
Tiramisu Lactosevrij Aanwijzingen
Scheid de dooiers en de eiwitten.
Klop de dooiers op met de suiker tot het mengsel bleker wordt.
Voeg de room en de verse kaas van Dilea toe.
Roer goed door en zet in de koelkast.
Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
Roer het dan voorzichtig door het eimengsel.
Doop de speculaas in de koffie en amaretto.
Prak de koekjes met een vork.
Vul glaasjes met telkens een laagje speculoos en een laagje kaasmengsel.
Werk af met cacaopoeder.
Laat minstens 2u rusten in de koelkast.
Recept notities
Voedingsfeiten
dieet lactosenvrij
Per portie
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize - Delia |