Chocolade fondant taart(Uitgelichte Chef @gourmandiz_healthy )
Galerij
Categorie: | Bakkerij Taart Chocolade taart |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
1
Batches
Ingrediënten
200 g Chocolade |
50 g Bloem |
3 Eieren |
250 g gesuikerde gecondenseerde Melk |
20 g Boter |
Chocolade fondant taart Aanwijzingen
- Verwarm de chocolade en boter au bain marie (of magnetron)
- Meng de eieren en de gecondenseerde melk, voeg de chocolade en de bloem toe
- Meng tot je een gladde en homogene massa hebt
- Giet het deeg in de vorm en bak tussen 12 & 15 min op 180 graden
- Laat volledig afkoelen alvorens uit de vorm te halen en op te eten.
Recept notities
Ronde silicone dia 24cm
Bron : @un_gout_sucre de @gourmandiz_healthy
Voedingsfeiten
vegetarisch
Per portie