Pasta Putanesca
Gemakkelijk
Goedkoop
Pasta alla Putanesca, simpel snel en lekker. 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Ansjovis Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Keuken type Italiaans

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

300 g Tagliatelle
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden
75 g Ansjovis
150 g Zwarte olijven
3 el Steel kappers, grof gehakt
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt
Olijfolie
75 g Parmezaan
Peper en zout
1 teentje(s) Knoflook

Pasta Putanesca Aanwijzingen

    Kook de pasta al dente.
    Ontvel en ontpit de tomaat
    Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
    Kruid met peper en zout.
  1. Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept