Pasta Putanesca(Uitgelichte Chef Jeroen Meus)
Categorie: | Hoofdgerechten Pasta's Ansjovis Lunch Jeroen Meus |
Seizoenen | |
Keuken type | Italiaans |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
300 g Tagliatelle |
1 stuk(s Sjalot, grof gesneden |
4 stuk(s) Tomaat, ontveld en grof gesneden |
75 g Ansjovis |
150 g Zwarte olijven |
3 el Steel kappers, grof gehakt |
1 bussel(s) Bladpeterselie, fijngehakt |
Olijfolie |
75 g Parmezaan |
Peper en zout |
1 teentje(s) Knoflook |
Pasta Putanesca Aanwijzingen
- Verdeel over de pasta en serveer met parmezaan.
Kook de pasta al dente.
Ontvel en ontpit de tomaat
Stoof sjalot in olijfolie samen met tomaat, olijven, ansjovis, kappers en look.
Kruid met peper en zout.