Pizza Calzone(Uitgelichte Chef Hans @ DeKookBijbel)
Galerij
Categorie: | Hoofdgerechten Pizza Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Ariane @ DeKookbijbel |
Seizoenen | |
Keuken type | Italiaans |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
2
Personen
Ingrediënten
2 vel(len) Pizzadeeg |
1 Tomatensaus (Mutti, Cirio, ...) |
4 snede(n) Ham |
150 g ¨Parijse witte Champignons |
1 bol Mozzarella |
Oregano |
Peper en zout |
1 handvol Basilicum |
50 g Mozzarella, geraspt |
Pizza Calzone Aanwijzingen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Scheur de ham in stukken. Snij de champignons in schijfjes. Snij de mozzarella in stukken.
- Smeer de pizzabodems in met tomansaus. Verdeel er chamignons, ham en baslicum over.
- Kruid met oregano, peper en zout.
- Vou het deeg toe.
- Smeer in met olijfolie en tomatensaus. Werk af met organo en geraspte mozzarella.
- Bak een 20 minuten op 200¨°c