Pasta met romige walnootpesto
Categorie: | Pasta's Vegetarisch Lunch |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
50 g Walnoten |
1 plantje(s) Basilicum |
50 g Rucola |
1 teentje Knoflook |
50 g Parmezaan, geraspt |
1 dl Olijfolie |
Peper en zout |
500 g Tagliatelle |
5 cl Room 20% |
Rucola, afwerking |
Parmezaan, afwerking |
Pasta met romige walnootpesto Aanwijzingen
Mix de walnoten met de fijngehakte basilcium, rucola, knoflook, 50g parmezaan en 1 dl olijfolie tot een gladde pesto.
Kruid met peper en zout.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakkingin lichtgezouten water.
Giet af en laat uitlekken.
Verwarm de room in een kookpot en voeg beeje bij beetje pesto toe.
Meng de pasta onder de saus en warm op.
Serveer met extra rucola en parmezaan.
Recept notities
Meer details
Website | http://www.okay.be |
Bron | Okay |