Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter
Vrij moeilijk
Vrij goedkoop

Gedurfde cannelloni met rog, oetsers en kappertjes van de hand van Jeroen Meus.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Rog Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

2 Rogvleugels
1 stengel(s) Prei
16 Oesters
3 el Boter
1 Citroen
1 bussel Peterselie, grof gehakt
2 el Steelkappers, grof gehakt

Cannelloni van rog prei en oesters met kappertjesboter Aanwijzingen

  1. Fileer de rog en snij in mooi gelijke plakjes.
  2. Snij julienne van prei en leg in het midden van elk stuk rog.
  3. Open de oesters en leg ze op de prei (4 per persoon)
  4. Voeg peper en zout en een klontje boter toe.
  5. Rol ze dicht in plastic folie en stoom ze 3 à 4 minuten af op 95°C.
  6. Smelt de boter tot het schuimig wordt en kruid af met peper, zout, citroensap, peterselie en kappertjes.
  7. Serveer onmiddellijk met de cannelloni

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept