Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Gevulde courgette met geitenkaas
Gevulde courgette met geitenkaas

Courgette, een veelzijdige groente met een smeuïge vulling.

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Oven Ariane @ DeKookbijbel
Groentenlasagne met gehakt en mascarpone
Groentenlasagne met gehakt en mascarpone

Een lasagne zonder pasta, maar vervangen door courgette en aubergine. Een koolhydraten arme lasagne rijk aan groenten.

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Oven
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
45m
Bessen muffins met zure room en sumak
Bessen muffins met zure room en sumak

Kook met elkaar, laat je inspiratie de vrije loop en neem zoveel mogelijk ideeën op in je eigen recepten schrift. Seppe Nobels

Categorie: Desserts Bakkerij Fruitdessert Muffins
Kipfilet Wellington met véloutésaus en gebakken witloof
Kipfilet Wellington met véloutésaus en gebakken witloof

Wellington met rundsvlees is bekend, maar hierbij een heerlijk receptje met kip Wellington, ebakken witloof en champignon mengeling.

Categorie: Hoofdgerechten Kip Hans @ DeKookbijbel.be Oven
Twix taartjes
Twix taartjes

Twin, Raider, ... iedereen kent deze candy bar wel.

Categorie: Desserts Bakkerij Hans @ DeKookbijbel.be Gebak Chocolade dessert Chocolade gebak Stefanie Bex
Meringue met mousse van rood fruit
Meringue met mousse van rood fruit

Lekker fris dessert met mascarpone rood fruit en menringue.

Categorie: Desserts Hans @ DeKookbijbel.be Fruitdessert Julie Baekelandt
Pappardelle met kip, chorizo en paprika
Pappardelle met kip, chorizo en paprika

Pappardelle pasta met paprika, courgette, kip, chorizo rode ui, ... super lekker pasta gerechtje met wat pittige chili.

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Kip Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Jeroen Meus
Hamburger Vitello-tonnato
Hamburger Vitello-tonnato

Vitello-Tonnato, de Italiaanse klassiekr van kalfsvlees en tonijnsaus is iedereen wel bekend. We maken heirvna een hamburger van kalfsgehakt met de tonijnsaus.

Categorie: Hoofdgerechten Kalfsvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel
Luxe puree met garnalen en Sint-Jakobsvruchten
Luxe puree met garnalen en Sint-Jakobsvruchten

Een feestelijk voorgerechtje met een rijke puree, afgewerkt met verse bieslook, lekkere Noorzee garnaaltjes en Sint-Jakobsvruchten.

Categorie: Voorgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Sint-Jakobsvruchten
Tom­pou­ce van avo­ca­domous­se en ge­rook­te zalm
Tom­pou­ce van avo­ca­domous­se en ge­rook­te zalm

Deze versie is net zo romig en knapperig  als de welbekende tompouce, maar dan hartig. Een kunstwerkje.

Categorie: Voorgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Zalm