Chocolade Moelleux PN(Uitgelichte Chef Pascal Naessens)
Bereiding
Kook
Galerij
Categorie: | Desserts Bakkerij Chocolade dessert Pascale Naessens Klassiekers |
Seizoenen | |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
10
Personen
Ingrediënten
400 g Pure Chocolade (+70% Cacao) |
6 Eieren |
100 g Boter |
Chocolade Moelleux PN Aanwijzingen
- Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
Scheid het eiwit van de dooiers.
Klop het eiwit niet te hard op tot een zacht schuim
Meng eerst de dooiers onder de gesmolten chocolade en dan het opgeklopte eiwit.
Smeer de bakvormpjes zorgvuldig in met boter. Giet er de chocolade in.
Laat de bereiding in de koelkast rusten tot je ze nodig hebt.
Zet de vormpjes 8 à 10 min in de oven.
Recept notities
Bron : Delhaize.be
Voedingsfeiten
vegetarisch
Per portie
KCal: | 314 kcal |
Koolhydraten: | 36g |
Vet: | 38g |
Proteïnen: | 10g |
Meer details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron |