Spaghetti Carbonara
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Varkensvlees Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 g Spaghetti
200 g Spek, gezouten
4 stuk(s) Eieren
1/2 L Room
100 g Parmezaanse kaas
2 teentje(s) Knoflook
1 stuk(s) kleine ui

Spaghetti Carbonara Aanwijzingen

    Kook de pasta al dente.
    Bak intussen de spekjes krokant, voeg sjalot en look toe.
    Meng in een kom de room, eieren, kaas, knoflook, peper en zout en klop het mengsel met een vork tot een min of meer gladde massa.
     
    Giet de pasta in een vergiet af en doe hem in de warme pan terug.
    Meng de spekjes en het eimengsel onder de pasta.
    Verwarm de pasta nu nog even heel kort (1 minuutje) op een laag vuurtje en serveer het gerecht onmiddellijk.

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept