Gebakken pladijs met tartaarsaus
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Keuken type Belgisch
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Pladijzen
Bloem
Boter
1 tl Mosterd
1 hardgekookt Ei
2 kleine Augurkjes
1 el Kappertjes
1 el Dragon
1 el Peterselie, fijngehakt
1 el ui, gijngehakt
2 el Bieslook, fijngesneden

Gebakken pladijs met tartaarsaus Aanwijzingen

    Snij alle kruiden en de sjalot fijn en meng die samen met de mosterd onder de mayonaise.
    Plet het hardgekookt eitje fijn en meng die onder het geheel.
    Snij de augurkjes fijn en meng die samen met de kappertjes onder de tartaar.
    Kruid met peper en zout.
     
    Verwarm de boter in de pan.
     
    Wentel de pladijs door de bloem, klop de bloem er goed af en bak de pladijs 3-4 minuten aan weerszijden.
     
    Maak er puree of frietjes bij.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept