Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Zalmburgers met tartaar
Zalmburgers met tartaar

Een lekker en gezonder alternatief voor de hamburger. eentje van zalm, rijk aan omega 3 en 6.

 

Categorie: Broodjes Lunch Zalm Jeroen Meus
Rog met appel-ananassalsa
Rog met appel-ananassalsa

Verrassende visrecept van rog met appel en ananas

Categorie: Hoofdgerechten Lunch Rog
Waldorfsalade
Waldorfsalade
De Waldorfsalade ontleent zijn naam aan het Waldorf-Astoria Hotel in New York City, waar deze salade in 1893 voor het eerst geserveerd werd. Volgens...
Categorie: Salades Lunch Dieet Koolhydraat arm
Mi-cuit van zalm met een dressing van mosterd en gorgonzola
Mi-cuit van zalm met een dressing van mosterd en gorgonzola

Verse zalm met een heerlijk dressing van Gorgonzola

Categorie: Hoofdgerechten Lunch Zalm Jeroen Meus
Gorgonzoladressing
Gorgonzoladressing

Een heerlijk dressing met Gorgonzola

Categorie: Dressing
Zalm met sinaasappel en mosterdsaus
Zalm met sinaasappel en mosterdsaus

Zalm met een verrassende saus op basis van sinaasappel.

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Zalm Koolhydraat arm
Duo van zeebaars en nieroogkreeftje, jasmijnrijst en schaaldierensaus
Duo van zeebaars en nieroogkreeftje, jasmijnrijst en schaaldierensaus

Luxe gerechtje met zeebaars en nieroogkreeftjes met een schaaldierensaus en jasmijn rijst.

Categorie: Hoofdgerechten Roodbaars & Zeebaars Kreeft Patricia De Smet
Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia
Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia

Gevulde pasta naar keuze met Belgische asperges en Philadelphia verse kaas.

Categorie: Pasta's Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Lamskroon, geplette aardappel met chorizo en oregano
Lamskroon, geplette aardappel met chorizo en oregano

Lamskroon met een smeuïge geplette aardappel.

Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees Jeroen Meus
Gehaktbroodje van lam en champignons
Gehaktbroodje van lam en champignons

Eens iets anders, een gehaktbroodje van lamsvlees gevuld met champignons.

Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees Jeroen Meus