Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Club sandwich met gemarineerde zalm, gerookte paling, koriander en sesam, yoghurt met gember en soja
Club sandwich met gemarineerde zalm, gerookte paling, koriander en sesam, yoghurt met gember en soja
Heerlijk hapje voor bij het aperitief, maar je kna het ook als lunch maken.
Categorie: Hapjes & Tapas Paling Lunch Zalm
Macaroni Kaas & Ham alla Piet
Macaroni Kaas & Ham alla Piet
Dit bekende gerecht geliefd bij vele kinderen is door Piet Huysentruyt uitgelegd zodat eenieder er moet in lukken het te maken. Ik heb het recept uitgetest. (Zie foto)  
Categorie: Pasta's Lunch Piet Huysentruyt
Teriyaki met varkensvlees
Teriyaki met varkensvlees
Eenvoudig maar vol van smaak, zo is de Japanse keuken, een van de gezondste ter wereld. Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vis of vlees enkele uren in een marinade van honing, sojasaus en...
Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Peter Van Asbroeck
Een echte cheeseburger
Een echte cheeseburger
Een echte cheeseburger om zelf te maken, dit overtreft elk fastfood restaurant.
Categorie: Rundvlees Lunch
Salade met geitenkaas en nectarines
Salade met geitenkaas en nectarines

Een verassende salade van geitenkaas en nectarines.

Categorie: Salades Vegetarisch
Slaatje van kalfszwezerik met sinaasappel
Slaatje van kalfszwezerik met sinaasappel
'Riz de veau' staat bij ons meestal in de duurdere restaurants op de kaart. In Frankrijk is het een delicatesse. Indien je bij je slager kalfszwezerik besteld vraag dan om hem te...
Categorie: Salades Kalfsvlees
Slaatje van couscous en gerookte zalm
Slaatje van couscous en gerookte zalm

Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.

 

Categorie: Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm Peter Van Asbroeck
Gemengde sla met coquillebrochettes
Gemengde sla met coquillebrochettes

Sint-jakobsvrucht veelzijdig, heerlijk gegrild met slaatje en verse kruiden.

Categorie: Lunch Peter Van Asbroeck Sint-Jakobsvruchten
Seizoenen: Zomer
Lasagne met spinazie en cottage cheese
Lasagne met spinazie en cottage cheese

Vegetarische lasagne van spinazie en heerlijke cottage cheese.

Categorie: Pasta's Vegetarisch Lunch Peter Van Asbroeck
Chocolade mousse met bier en frambozen
Chocolade mousse met bier en frambozen
Dit is een bijzonder chocolademousse, zonder suiker en eiwit, makkelijk klaar te maken en licht. Uw gasten zullen geen zwaar gevoel hebben na het eten van deze mousse. Verassend met bier en...
Categorie: Desserts Hans @ DeKookbijbel.be Peter Goosens Chocolade dessert