a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recettes à; partir de K

Kaaskroket
  • Moeilijkheid: Gevorderd

Kaaskroket (Peter Goossens)

Goed voor een 12 tal stuks

 

Kaaskroket - Fondue au Parmesan
  • Moeilijkheid: Gevorderd

Kaaskroket - Fondue au Parmesan

Goed voor een 24 tal stuks, heerlijk Fondu au Parmesan. Naar een recept van Peter Goossens.

Kaaskroketjes
  • Moeilijkheid: Gevorderd

Kaaskroketjes

Kaaskroketten
  • Moeilijkheid: Moeilijk

Kaaskroketten (Oude kaas)

Het beste gebruik je oude kaas om kaaskroketten te maken. Volgende kazen geven goed resultaten : belegen Gouda, Oud Brugge, Parmezaan, Emmentaler en Gruyère.

 

Kaastaart
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Kaastaart

Kaastaart
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Kaastaart

Kaastaart
  • Moeilijkheid: Gevorderd

Kaastaart

Ingredienten goed voor 2 taarten.

 

Kabeljauw met pesto, kerstomaten en olijven
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Kabeljauw met pesto, kerstomaten en olijven

Super lekker simpel recept.

Kabeljauw met preistoemp en beurre blanc van witbier
  • Tijd: +/- 70 min.
  • Moeilijkheid: Gemiddeld

Kabeljauw met preistoemp en beurre blanc van witbier

Vlamingen zijn dol op kabeljauw. Het is een veelzijdig product dat ook ideaal is om kinderen vis te leren eten. In de zomer en het najaar is kabeljauw volop in seizoen. Daarna laten we die beestjes best hun ding doen, zodat we in de toekomst kunnen blijven genieten van deze heerlijke vis.
Jeroen
 
Kabeljauw met tomaten en een zoetzuur preisausje
  • Moeilijkheid: Makkelijk

Kabeljauw met tomaten en een zoetzuur preisausje

Dit is een van de lievenlingsgerechten van Peter Van Asbroeck. Kabeljauw is een vis met een typische smaak en textuur. Kabeljauw met prei vormt bovendien een huwelijk dat niet stuk kan en het sausje maakt het helemaal af. 

 

[12 3 4 5  >>