De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.
Een heerlijk soepje van asprges, afgewerkt met gerookte zalm.
Verrassende kipfilet met sinaas.
Ovenschotel van zeebaars, aardappelen en tomaatjes in de oven gegaard met witte wijn.
Italië en België verenigd in dit gerecht. Pasta en grijze garnalen.
Een heerlijk crumble met een beeje zure room. Opgepast patisserie is een zaak van juiste maten en gewichten.
Heerlijke flappen met pruim en appel, afgewerkt met framboos.
Dit is een lekker alternatief voor koekjes bij thee of koffie met een dip van slagroom, zure room, cottage cheese of yoghurt.
Een heerlijke chocolade taart van Sofie Dumont met gepocheerde peren
Een vanillesaus die veel geserveerd wordt bij taarten of desserts.
Contacteer ons
Facebook
Twitter
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.