Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje(Uitgelichte Chef Peter Van Asbroeck)
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Een bruggetje tussen Azië en België door dit wokgrecht te overgieten met een Redbach.
Categorie: | Hoofdgerechten Varkensvlees Lunch Wok Peter Van Asbroeck |
Seizoenen | |
Keuken type | Fusion |
Tags: |
Ingrediënten
Voor
4
Personen
Ingrediënten
600 g Varkenshaasje |
200 g Sojascheuten |
1 kleine Ui, fijngesnipperd |
150 g Champignons |
1 teentje(s) Knoflook |
1 stukj(s) Gember |
1 flesje(s) Redback bier |
1 el Arachideolie |
1 bosje(s) Koriander |
Peper en zout |
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje Aanwijzingen
- Snijd de ui in kleine blokje.
- Schil de knoflook en snijd in kleine schijfjes.
- Snijd de champignons in fijne plakjes.
- Hak de gember tot u ongeveer een koffielepel vol hebtVerhit de wok en doe de olie erin.
- Doe het vlees in de pan, bak het mooi bruin langs alle zijden en haal het er weer uit.
- Doe de ui en de look in de pan.
- Voeg de champignons, de sojascheuten en de gember toe.
- Laat alles eventjes goed bakken.
- Breng op smaak met peper en zout.Schep de groenten op een groot bord en dek af met aluminium folie.
- Giet de Redbach in de wok . Als de drank begint te koken, doet u er het vlees weer bij.Zo krijgt het een lekker gekarameliseerd laagje.
Kruid met peper en zout. - Voeg er de groenten weer aan toe.
- Schik als een torentje op een bord en werk af met een bosje koriander.