Gerechten volgens gang. Van ontbijt, naar hapjes als tussendoor, aperitief, soep, voorgerechten, hoofgerechten, desserts.
 
Maar ook gerechten lekker als lunch. Voor de bakfanaten is er natuurlijk ook een gading aan recepten.
 

Hoofdcategorie subcategorieën

Hoofdcategorie (668 recepten)

Tagliatelle, scampi, chorizo, kerstomaat
  • zondag 10 juni 2018
  • 7565
Tagliatelle, scampi, chorizo, kerstomaat
Een scampi diavolo maar iets anders. Maar zeker even pittig.
 
 
 
Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Scampi
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
20m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold
  • donderdag 29 maart 2012
  • 15101
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold

Tarvot een heerlijk stukje vis met een pompoensausje en Gordon Fien Gold bier.

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Tarbot
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom
  • zondag 25 maart 2012
  • 23661
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom

Een heerlijk luxe gerecht van tonijn met ganzenlever en pittige mierikswortel.

Categorie: Hoofdgerechten Tonijn Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
  • donderdag 07 februari 2019
  • 14837
Tartaar van zeebaars met rucola en hazelnoten
 Tartaar van zeebaars met lente-ui, rucola, hazelnoot en citroen.
Categorie: Hapjes & Tapas Voorgerechten Roodbaars & Zeebaars Pascale Naessens
Voorbereidingstijd:
15m
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Tartelletes chocolade praliné
  • woensdag 12 augustus 2020
  • 15266
Tartelletes chocolade praliné
Heerlijke tartelette, met een notepraliné en Belgische chocolade.
Categorie: Bakkerij Chocolade gebak
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Tataki van zalm
  • donderdag 22 november 2018
  • 7681
Tataki van zalm
Het is geen vlees, geen vis en ook geen type sushirolletje: tataki is een bereidingswijze. Het staat voor vlees of vis die bijna rauw wordt geserveerd. Bijna ja, want je stukje tonijn of rundvlees...
Categorie: Lunch Zalm
Keuken type COM_JOOMRECIPE_CUISINE_JAPAN
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
5m
Klaar in:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Teriyaki met varkensvlees
  • zaterdag 10 maart 2012
  • 20157
Teriyaki met varkensvlees
Eenvoudig maar vol van smaak, zo is de Japanse keuken, een van de gezondste ter wereld. Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vis of vlees enkele uren in een marinade van honing, sojasaus en...
Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Peter Van Asbroeck
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Thaïse kipballetjes met noedels
  • woensdag 22 februari 2012
  • 18516
Thaïse kipballetjes met noedels
 
Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Jeroen Meus
Keuken type Thaïs
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk
Thaïse risotto met kip
  • zondag 12 februari 2012
  • 23166
Thaïse risotto met kip
Heerlijke risotto met oosterse invloeden. Met pittige rode curry en fris gember en citroengras.
 
Categorie: Kip Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Risotto
Keuken type Thaïs
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Tijgergarnalen met mangogazpacho
  • zaterdag 02 november 2019
  • 25557
Tijgergarnalen met mangogazpacho
 
 Heerlijk zomers recept, bbq ready ?
Categorie: Voorgerechten Tijgergarnalen BBQ
Seizoenen: Zomer
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Tiramisu (Lactosevrij)
  • woensdag 22 augustus 2018
  • 8998
Tiramisu (Lactosevrij)
 Een klassieker onder de desserts, maar dan lactosevrij.
 
Categorie: Desserts Klassiekers
Voorbereidingstijd:
30m
Klaar in:
2h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Tiramisu met chocolade en peperkoek
  • zondag 31 december 2017
  • 9229
Tiramisu met chocolade en peperkoek
Niet zomaar een dessertje: een tiramisu met chocolade en peperkoek. Geen nood, deze chocoladetiramisu is echt makkelijk en lekker. Je kan bovendien dit glaasje op voorhand maken. Liever niet in een...
Categorie: Desserts Hans @ DeKookbijbel.be Chocolade dessert Sofie Dumont
Voorbereidingstijd:
1h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Tiramisu met speculoos
  • donderdag 06 september 2018
  • 10747
Tiramisu met speculoos
 Tiramisu, een Italiaanse klassieker, hier in een Belgisch jasje met speculoos.
 
Categorie: Desserts Bakkerij Taart Klassiekers
Voorbereidingstijd:
30m
Klaar in:
12h
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Toastbrood
  • vrijdag 26 april 2019
  • 11144
Toastbrood
Categorie: Bakkerij Oven Brood Jean Marie Malin
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Tomaat Mozzarella
  • donderdag 26 januari 2012
  • 24036
Tomaat Mozzarella
Een variante op de overbekende tomaat-mozzarella salade

 

 
Categorie: Voorgerechten Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Keuken type Italiaans
Seizoenen: Zomer
Moeilijkheid:
Heel gemakkelijk