Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Witloofsla van geitenkaas en spek
Witloofsla van geitenkaas en spek
 Lekker Belgisch witloof met geitenkaas en heerlijk Breydelspek.
 
Categorie: Salades Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Frisse groentesalade met gerookte kip
Frisse groentesalade met gerookte kip
Gerookte kip en een bonte mengeling van groenten.

 

 
Categorie: Salades Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Lente Zomer
Hartige taart met ui en Breydelspek
Hartige taart met ui en Breydelspek

Een hartige taart met het edele Breydel spek

 
 
Categorie: Quiches Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Keuken type Belgisch
Broodje Ballerina
Broodje Ballerina

Een lekker pittige broodje met balleke en samurai saus.

Categorie: Broodjes Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Croque Knackworst
Croque Knackworst

Een croque van knackworst met heerlijk gesmolten kaas en sweet-chili saus

Categorie: Croque, Panini Lunch
Voorbereidingstijd:
10m
Kook:
5m
Mosselen met saffraanvinaigrette, basilicum en tomaten
Mosselen met saffraanvinaigrette, basilicum en tomaten
Voor wie van mosselen houd is dit wel een aan te raden receptje.
Categorie: Lunch Giovanni Oosters Mosselen
Keuken type Belgisch
Vol au Vent 'Jeroen'
Vol au Vent 'Jeroen'
Vol au vent door Jeroen Meus
Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Gentse Waterzooi
Gentse Waterzooi
Waterzooi, da’s klassieke dagelijkse kost die vlotjes naar binnen gaat. Doe dat beetje extra moeite en bereid de trots van Gent met een zelfgemaakte groentebouillon. De verse groenten én...
Categorie: Hoofdgerechten Kip Lunch Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Pannenkoeken van moeder Cecile
Pannenkoeken van moeder Cecile

Recept ontvangen van Ghislaine dat nog van haar mama Cecile is en 100j oud is (1920).

Categorie: Ontbijt Desserts Klassiekers
Viszooi
Viszooi
Een variant naar de bekende Gentse waterzooi, een waterzooi van vis.
Categorie: Hoofdgerechten Visgerechten Jeroen Meus
Keuken type Belgisch