Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Belgische wafel (Vanille)
Belgische wafel (Vanille)

Voor een grote stapel vanillewafels.

Categorie: Bakkerij Hans @ DeKookbijbel.be Wafels
Keuken type Belgisch
Mosselen met basilicum en witbier
Mosselen met basilicum en witbier

Mosselen typisch Belgisch met witbier en Basilicum

Categorie: Hoofdgerechten Jeroen Meus Mosselen
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Zomer Winter
Scampi Diabolique
Scampi Diabolique

Een klassieker, scampi pikant.

Categorie: Voorgerechten Jeroen Meus Scampi
Keuken type Belgisch
Kaaskroketten (Oude kaas)
Kaaskroketten (Oude kaas)

Het beste gebruik je oude kaas om kaaskroketten te maken. Volgende kazen geven goed resultaten : belegen Gouda, Oud Brugge, Parmezaan, Emmentaler en Gruyère.

 

Categorie: Voorgerechten Peter Goosens
Keuken type Belgisch
Zalm met kappers en witte wijnazijn
Zalm met kappers en witte wijnazijn

Zalm filet met een saausje op basis kappetjes, lichtjes zurig.

Categorie: Hoofdgerechten Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Zalm Koolhydraat arm
Keuken type Belgisch
Witloof Ham & Kaas (Piet)
Witloof Ham & Kaas (Piet)

Een Belgische klassieker op Piet's manier.

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Oven Piet Huysentruyt
Keuken type Belgisch
Kalfskotelet met pickles saus
Kalfskotelet met pickles saus

Een typisch Belgisch gerechtje, ook wordt de saus blackwell-saus genoemd.

Categorie: Hoofdgerechten Kalfsvlees Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Konijn met geuze en breidelspekjes
Konijn met geuze en breidelspekjes

Lonijn met Geuze en spek, vlaamser kan het niet.

Categorie: Hoofdgerechten Konijn Jeroen Meus
Keuken type Belgisch
Gevulde paprika met kippengehakt
Gevulde paprika met kippengehakt

Paprika's gevuld met gekruid kippengehakt.

Categorie: Hoofdgerechten Kip Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven
Keuken type Belgisch