Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Dressing Ahorn-mosterd
Dressing Ahorn-mosterd
Dressing op basis van mosterd en ahornsiroop.
 
Categorie: Dressing
Gemarineerde zalm met gebakken sla en look
Gemarineerde zalm met gebakken sla en look
Een lekker slaatje met zalm, look, amandeschilfers, ...
 
Categorie: Hoofdgerechten Zalm
Gebakken gamba's met gember en honing
Gebakken gamba's met gember en honing
Dit gerecht heeft een aziatische toets met de verse gember. Dit is een lekker gerechtje als lunch of als aperitief.      
Categorie: Hapjes & Tapas Lunch Peter Van Asbroeck Gamba
Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm
Aardappel gevuld met groene kool en gerookte zalm
 Een heerlijke aardappel gevld met groene kool, gerookte zalm en afgewerkt met grijze garnalen.  
Categorie: Hoofdgerechten Lunch Zalm Peter Van Asbroeck
Slaatje met gebakken struisvogelreepjes
Slaatje met gebakken struisvogelreepjes
 Eens iets anders dan kip, een slaatje met struisvogel.
 
Categorie: Salades Struisvogel Lunch
Venkel-sinaasappelsalade
Venkel-sinaasappelsalade
Een gewaagde combinatie van venkel en sinaasappel.
 
 
 
Categorie: Bijgerechten Salades Vegetarisch Giovanni Oosters
Vegetarische lasagne
Vegetarische lasagne
Een vegetarisch alternatief voor de klassieke Italiaanse Lasagna.      
Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Jeroen Meus
Paardensteak met jagersaus en gegratineerde aardappeltjes
Paardensteak met jagersaus en gegratineerde aardappeltjes
Paardenvlees is niet erg populair maar is gezond vlees, het is smakelijk en veel malser dan rundsvlees. Vilvoorde is de stad voor paardenvlees met enkele restaurants waar heerlijke steaks worden...
Categorie: Hoofdgerechten Paardenvlees
Zoete appelgratin 'Ariane'
Zoete appelgratin 'Ariane'
Een heerlijke gratin van appeltjes in de oven.  
Categorie: Desserts Fruitdessert Oven
Bechamel saus
Bechamel saus
bechamel saus, lekker bij bloemkool, lasagne, ...
Categorie: Saus, Olie, Azijn, Marinades, Bouillon Jeroen Meus
Kook:
15m