Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Bloemkoolsoep met mascarpone en mosterd
Bloemkoolsoep met mascarpone en mosterd
Een lekkere romige soep op basis van bloemkool en italiaanse mascarpone.
 
Categorie: Soep Ludo Swaenen
Gemarineerde varkensspiesjes
Gemarineerde varkensspiesjes
Zacht varkensvlees brochette· met exotische kruiden.  
Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees BBQ Jeroen Meus
Voorbereidingstijd:
2h 15m
Klaar in:
2h
Hazelnootkonijn met kool en zoete aardappel
Hazelnootkonijn met kool en zoete aardappel
Konijnerug met hazelnootpasta en hazelnoten, een lekker winters gerecht.    
Categorie: Hoofdgerechten Konijn
Seizoenen: Winter
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Heerlijk gemarineerde lamskoteletjes op de grill of BBQ.  
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees BBQ Jeroen Meus
Seizoenen: Maart April Mei
Gemarineerde entrecôte
Gemarineerde entrecôte
Een malse entrecôte zoetzuur gemarineerd op de gril of BBQ.  
Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees BBQ Giovanni Oosters
Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
Een lekker BBQ gerecht met kruiden uit de gehele wereld. Zowel ooster als zuiders. Een fusion maaltijd op de BBQ.  
Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees BBQ
Banaan in Papillot
Banaan in Papillot
Het hartig dessert met likeur en banaan op de BBQ    
Categorie: Desserts BBQ Giovanni Oosters Fruitdessert
Rozemarijn-knoflook marinade
Rozemarijn-knoflook marinade
Lekkere marinade voor kip, varkens- of lamsvlees.  
Categorie: Giovanni Oosters Marinade
Voorbereidingstijd:
10m
Luikse siroop-balsamico marinade
Luikse siroop-balsamico marinade
Een lekkere marinade voor rundsvlees zoals entrecôte, steak,... pittig.  
Categorie: Giovanni Oosters Marinade
Yoghurt-muntsaus
Yoghurt-muntsaus
Als je bij de barbecue een gewone Romeinse salade serveert is onderstaande dressing een gezond alternatief voor mayonaise.  
Categorie: Dressing