Lamsbout met colombokruid, gekonfijte citroen en olijfoliesorbet
  • woensdag 26 december 2012
  • 19065
Lamsbout met colombokruid, gekonfijte citroen en olijfoliesorbet

Culinair toppertje, lamsbout met citroen en olijfoliesorbet.

Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees Jeroen Meus Oven Alex Colonna-Cesari
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Lamsbout met rozemarijn en look
  • dinsdag 01 mei 2012
  • 18278
Lamsbout met rozemarijn en look

Klassieke lamsbout met look en rozemarijn.

Categorie: Ontbijt Hoofdgerechten Lamsvlees Jeroen Meus
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Lamsfilet met peper en pistachenoten
  • maandag 30 januari 2012
  • 19551
Lamsfilet met peper en pistachenoten
Lamsfilet met een korst van pistachenootjes en witte peper.
 
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees
Keuken type Frans
Seizoenen: April Mei Juni
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Moelleux van chocolade
  • zondag 29 januari 2012
  • 21798
Moelleux van chocolade
Een moelleux van chocolade of mi-cuit au chocolat is een klassiek nagerecht. Het gebakje ziet er langs buiten uit als een cakeje, maar is vanbinnen zacht en lopend. Dit is een heerlijk gerechtje...
Categorie: Desserts Oven Peter Goosens Chocolade dessert Chocolade gebak
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Mosterd
  • dinsdag 01 mei 2012
  • 19441
Mosterd

Rundsstoofpotje met risotto, salie, prei en Père Joseph kaas.

Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees Frank Theunen
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk
Oesters natuur en gegratineerd
  • vrijdag 02 maart 2012
  • 19404
Oesters natuur en gegratineerd
Oesters, voor de liefhebbers ook een lekkere gratin van Jeroen Meus.
Categorie: Hapjes & Tapas Voorgerechten Jeroen Meus Oven Oester
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Pastei van jong konijn met marjolein
  • zondag 22 januari 2012
  • 17335
Pastei van jong konijn met marjolein
Dit recept van Pierre Wynants is van "boudin blanc à l'a façon de papa Wynants". Het recept gebaseerd op de boudins van papa Wynants, maar omdat boudins (met vel) moeilijk te maken oor huiskoks is...
Categorie: Voorgerechten Konijn
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Moeilijk
Pissaladière
  • zondag 11 juli 2021
  • 15575
Pissaladière
Een pissaladière is een typische Provençaalse pizza uit Nice. De hoofdingrediënten van deze Franse lunch of snack zijn ansjovis, olijven en gekonfijte ui. We hebben het originele recept wat gepimpt.
Categorie: Hoofdgerechten Pizza Hans @ DeKookbijbel.be Oven
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Pistou
  • vrijdag 17 februari 2012
  • 11389
Pistou
De Franse versie van pesto. 
Categorie: Giovanni Oosters Tapenade, Pesto, Dips
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Gemakkelijk
Zalm met béarnaisesaus en garnalen
  • maandag 04 november 2019
  • 23448
Zalm met béarnaisesaus en garnalen
Een verse zalmmoot op de BBQ met heerlijke béairnaise.  
Categorie: Hoofdgerechten Zalm BBQ
Keuken type Frans
Moeilijkheid:
Vrij moeilijk