Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Eigenzinnige salade Niçoise
Eigenzinnige salade Niçoise

Een eigenzinnige versie van de klassieke Salade Niçoise.

Categorie: Salades Lunch Tonijn
Keuken type Fusion
Seizoenen: Zomer
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom
Tartaar van tonijn met gebakken ganzenlever en mierikswortelroom

Een heerlijk luxe gerecht van tonijn met ganzenlever en pittige mierikswortel.

Categorie: Hoofdgerechten Tonijn Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Zalm met sesamkorstje en zachte curryroomsaus
Zalm met sesamkorstje en zachte curryroomsaus

Een heerlijk fusion gerecht met zalm, curry en sojascheuten.

Categorie: Hoofdgerechten Zalm Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Gemarineerde zalm -Graved Lax- met yoghurt dressing
Gemarineerde zalm -Graved Lax- met yoghurt dressing

Heerlijk recept voor graved lax.

Categorie: Hoofdgerechten Zalm Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Gebakken zalm met currysaus en gestoomde rijst
Gebakken zalm met currysaus en gestoomde rijst

Heerlijk stukje zalm met currysaus en rijst.

Categorie: Hoofdgerechten Lunch Zalm Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis
Gestoomde zeeduivel met curry aardappeltjes en kruidencoulis
Vis is vaak arm aan vet en bevat minder calorieën dan vlees. De vettere vissoorten als garnalen, zalm, krab bevatten goede vetten of Omega-3 vetten. Indien de vis wordt klaargemaakt met een zachte...
Categorie: Hoofdgerechten Lotte / Zeeduivel Jeroen Meus
Keuken type Fusion
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold
Tarbot filet met groene Tagliatelle en pompoensaus met Gordon Finest Gold

Tarvot een heerlijk stukje vis met een pompoensausje en Gordon Fien Gold bier.

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Tarbot
Keuken type Fusion