Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Zeepaling met kaassaus
Zeepaling met kaassaus
Paling in kaassaus, eens iets anders dan Paling in 't groen
Categorie: Hoofdgerechten Paling
Keuken type Belgisch
Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen
Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen
Een luxe gerecht met topproducten uit Brlgië, hoppescheuten en grijze garnalen. Heerlijke combinatie.
Categorie: Voorgerechten Jeroen Meus Grijze Noordzeegarnalen
Keuken type Belgisch
Zeebrugse garnalen met asperges, roerei, bieslook en hazelnootboter met foelie
Zeebrugse garnalen met asperges, roerei, bieslook en hazelnootboter met foelie
 Een heerlijke lunch in bokaal met Noordzeegarnaaltjes.
Categorie: Lunch Grijze Noordzeegarnalen
Keuken type Belgisch
Courgettetaart met feta en cheddar
Courgettetaart met feta en cheddar
Met courgette en kaas met karakter maken we een vegetarische taart. De flinterdunne laagjes filodeeg zorgen voor een knapperig effect. Eet de courgettetaart uit het vuistje, of serveer ze met een...
Categorie: Quiches Lunch Jeroen Meus Oven
Keuken type Belgisch
Kook:
1h 25m
Aardappelsalade alla Peter
Aardappelsalade alla Peter

Aardappelsalde van Peter's grootmoeder. Dit recept is best met vastkokende aardapplen.

 

Categorie: Bijgerechten Salades Lunch Zalm BBQ Peter Van Asbroeck
Keuken type Belgisch
Lauwwarme aardappelsalade met bosduif
Lauwwarme aardappelsalade met bosduif

Een niet alledaags ingrediënt, Bosduif. Best is het proberen waard.

Categorie: Hoofdgerechten Salades Bosduif
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Winter Herfst
Slaatje met maatjes en groene boontjes
Slaatje met maatjes en groene boontjes
In mei, als de haring voldoende vet is, begint de jaarlijkse periode waarin op maatjesharing wordt gevist. Die duurt doorgaans tot juli. Haring mag dus Hollandse Nieuwe heten als hij goed vet is, en...
Categorie: Salades Maatjes Lunch
Keuken type Belgisch
Seizoenen: Mei Juni Juli
Kruidensalade met garnalen en boontjes
Kruidensalade met garnalen en boontjes

Eenvoudig slaatje met Belgische trots de Grijze Noordzeegarnaaltjes. In Oostduinkerke worden ze nog per paard uit de zee gehaald.

Categorie: Salades Lunch Grijze Noordzeegarnalen
Keuken type Belgisch
Wortelstoemp met kabeljauw en tartaar
Wortelstoemp met kabeljauw en tartaar

Heerlik smeuïge wortelstoemp met kabeljauw en verse tartaar.

Categorie: Hoofdgerechten Kabeljauw Hans @ DeKookbijbel.be
Keuken type Belgisch