Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Gegrilde geitenkaas met perensiroopsaus
Gegrilde geitenkaas met perensiroopsaus
"Ik heb een verleden als kok. Eigenlijk ging ik in de horeca omdat ik kunst wou rnaken met eten. Ik heb 13 jaar in sterrenrestaurants gewerkt, onder andere 2,5 jaar in het Scholteshof bij Roger...
Categorie: Voorgerechten Salades Lunch
Keuken type Belgisch
Truiense kattenkop
Truiense kattenkop
Gewezen jumpingkampioen, eigenaar van Stoeterij Dorperheide en vader van springruiters Olivier en Nicola (werd in september Belgisch kampioenjumping)    "Ik ben afkomstig uit Genk. dus...
Categorie: Desserts Bakkerij Fruitdessert Oven Gebak
Keuken type Belgisch
Voorbereidingstijd:
15m
Kook:
25m
Klaar in:
20m
Opgelegde peren
Opgelegde peren
"Ik ben niet zo'n actieve kok. Het enige wat ik al eens rnet appelen of peren maak, is appelmoes en appelcake. Mijn moeder zaliger was echter een uitstekende kok. In onze tuin stonden heel wat...
Categorie: Tussendoortjes Inmaken | Bewaren
Keuken type Belgisch
Hete Bliksem
Hete Bliksem
"In Haspengouw groeide ik op tussen de fruitbomen en dieren op de boerderij van mijn ouders. Ik herinner me levendig dat, nadat ik mijn vader had geholpen in de koeienstallen, we naar de fruitboer...
Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees Varkensvlees Oven
Keuken type Belgisch
Sosati
Sosati
Lamsvlees op Zuid Afrikaanse wijze.  
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees
Keuken type Afrikaans
Voorbereidingstijd:
2d 30m
Kook:
30m
Klaar in:
2d
Gegrilde tijgergarnalen, salsa met watermeloen
Gegrilde tijgergarnalen, salsa met watermeloen
Lekker gegrilde tijgergarnalen met een pittige salsa en verfrissende watermeloen. Perfect voor een hete zonnige dag.  
Categorie: Lunch Tijgergarnalen
Keuken type Fusion
Seizoenen: Mei Juni Juli Augustus September
Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing
Salade met tandoori scampi en mieriksworteldressing
 Een slaatje van scampi met Indische invloeden
 
Categorie: Salades Lunch Jeroen Meus Scampi
Keuken type Fusion
Zeevruchtenloempia's met Pasta
Zeevruchtenloempia's met Pasta
Een kruising tussen Asia en Italie, een loempia gevuld met pasta, sint jacobsvruchten, scampi's sojasheuten,...
Categorie: Voorgerechten Lunch Scampi Sint-Jakobsvruchten
Keuken type Fusion
Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
Eendenborst met pruimen en Martini Fiero
 Heerlijk gebakken eendenborst met Martini Fiero.
Categorie: Hoofdgerechten Eend Giovanni Oosters Oven
Keuken type Fusion
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje
Gewokt varkensvlees met een Redbachsausje

Een bruggetje tussen Azië en België door dit wokgrecht te overgieten met een Redbach.

Categorie: Hoofdgerechten Varkensvlees Lunch Wok Peter Van Asbroeck
Keuken type Fusion