Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Orechiette met tomaten-basilicumsaus
Orechiette met tomaten-basilicumsaus

Oreccchiette, oortjes, met een eenvoudige tomatensaus en basilcium.

Categorie: Pasta's Vegetarisch Lunch
Keuken type Italiaans
Kook:
25m
Ketjab, gember marinade
Ketjab, gember marinade
Chinese marinade, lekker bij kippenvleugels, eendenborstreepjes, ...
Categorie: Marinade Jeroen Meus
Keuken type Chinees
Chinese wrap
Chinese wrap

Een wrap met Chinese invloeden.

Categorie: Wraps Varkensvlees Lunch
Keuken type Chinees
Pastei van jong konijn met marjolein
Pastei van jong konijn met marjolein
Dit recept van Pierre Wynants is van "boudin blanc à l'a façon de papa Wynants". Het recept gebaseerd op de boudins van papa Wynants, maar omdat boudins (met vel) moeilijk te maken oor huiskoks is...
Categorie: Voorgerechten Konijn
Keuken type Frans
Lamsfilet met peper en pistachenoten
Lamsfilet met peper en pistachenoten
Lamsfilet met een korst van pistachenootjes en witte peper.
 
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees
Keuken type Frans
Seizoenen: April Mei Juni
Tartaar 'DeKookbijbel'
Tartaar 'DeKookbijbel'

Lekkere tartaarsaus heerlijk bij gebakken vis of fishsticks.

Categorie: Hans @ DeKookbijbel.be Koude saus
Keuken type Belgisch
Pompelmoesdressing
Pompelmoesdressing
 Een fris zurige dressing van pompelmoes.
 
Categorie: Dressing
Pesto van zongedroogde tomaten
Pesto van zongedroogde tomaten
Heerlijke pesto met verse pasta.
 
 
Categorie: Tapenade, Pesto, Dips
Cassoulet van eend (Cassoulet au confit de canard)
Cassoulet van eend (Cassoulet au confit de canard)
Een typisch Frans gerecht, confit de canard, vind je in Frankrijk zelf in blik en bokaal. In België ook wel te vinden. Of zelf maken ;-)
Categorie: Hoofdgerechten Eend Oven
Keuken type Frans
Coq au Vin
Coq au Vin
Coq au vin is een Frans gerecht. De basis voor de stoofschotel is een hele haan en rode wijn, bij voorkeur een Bourgogne.
Categorie: Hoofdgerechten Kip Stoofpot
Keuken type Frans