Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Mosterd
Mosterd

Rundsstoofpotje met risotto, salie, prei en Père Joseph kaas.

Categorie: Hoofdgerechten Rundvlees Frank Theunen
Keuken type Frans
Franse geitenkaassalade
Franse geitenkaassalade

Een slaatje met geitenkaas en spek.

Categorie: Voorgerechten Salades Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Keuken type Frans
Lamsbout met colombokruid, gekonfijte citroen en olijfoliesorbet
Lamsbout met colombokruid, gekonfijte citroen en olijfoliesorbet

Culinair toppertje, lamsbout met citroen en olijfoliesorbet.

Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees Jeroen Meus Oven Alex Colonna-Cesari
Keuken type Frans
Tortillataart
Tortillataart

Een taart, maar een hartige met een Mexiaanse invloeden.

Categorie: Hoofdgerechten Kalfsvlees Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Oven
Keuken type Tex Mex
Seizoenen: Winter Herfst
Voorbereidingstijd:
30m
Kook:
20m
Gebakken scampi met mangosalade
Gebakken scampi met mangosalade
Fris voorgerecht van scampi met limoen.
Categorie: Voorgerechten Jeroen Meus Scampi
Mango salade
Mango salade
Frisse salade heerleijk met wat gegrilde scampi's, of gamba's
Categorie: Bijgerechten Salades Jeroen Meus
Curryboter
Curryboter
Een boter die je kan gebruiken bij BBQ gerechtjes.
Categorie: Jeroen Meus Boter
Klassieke vinaigrette
Klassieke vinaigrette

Recept voor +/- 4 dl vinaigrette.

Categorie: Dressing
Pittige wentelteefjes met ui (Anda pav)
Pittige wentelteefjes met ui (Anda pav)

Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie. 

Categorie: Lunch
Keuken type Indisch