Een lekkere pastasalade met een tomatenpesto, olijven en blokjes feta kaas.
Enkele spaanse tapas.
De zoetzure vijgenjam is lekker met het zoute van de gedroogde ham en de romige geitenkaas. Natuurlijk kan je ook een andere jam gebruiken.
Maak de pesto niet te fijn, hij moot aangenaam nootachtig van smaak zijn.
Ricotta is een weikaas die wordt gemaakt van het vocht dat uit het stremsel komt tijdens het kaasmaakproces. Het bevat nauwelijks vet en zout.
Wentelteefkes, Verlorenbrood, Gewonnenbrood, veel namen zelfde gerecht, maar dit is een pittige Indische versie.
Heerlijke pizza met geitenkaas, chorizo en prosciutto
Paardensteak, typisch streekgerecht en erg bekend in Vilvoorde, Pjeirefretters.
Basisrecept voor pesto
Heerlijke verfrissende pesto van amandelen, munt en peterselie.
Pesto met groene olijven,, heerlijk bij pasta of bruschetta.
De klassiek pesto met zongedroogde tomaatjes.
Een iets pittigere pesto met Spaanse peper en noten.
Pesto met rucola en kappertjes
Penne, voorjaargroentjes en ricotta, een receptje op weg naar de zomer.
Een heerlijk Panini met kalkoen, Emmental en pittige Jalapeñopepers
Haloumi is een bijzondere kaas, oorspronkelijk uit Cyprus. Plakken hiervan zijn ideaal om te bakken of te grillen, zonder dat de kaas wegsmelt.
Lekkere eenvoudig pasta gerechtje met kip, paprika en sausje van mascarpone.
Vegetarische pasdta met snijboontjes en tomaat op smaak gebracht met olijfolie, pijnboompitten en basilicum.
Een heerlijk vleesbrood met zongedroogde tomaatjes olijven en basilicum met een provençaalse saus en pasta.
Een carbonara aangepast met gestoofde prei en gepocheerd eitje.
Pannini met verse chorizo worst, mozzarella en tomatentapenade.
Heerlijke pastaovenschotel met chipolata, venkel en mozarella.
Heerlijke pannenkoekjes in een bowl met Belgische chocolade en bosbessen.
Een heerlijk pokébowl als voorgerecht van bloemkoolrijst, radijzjes en rivierkreeftjes.
Pasta gerecht met vele groentjes (aubergines, courgette, tomaat) mozzarella, pecorino en geitenkaas. Pittig gekruid en op smaak gebracht met balsamicoazijn en kappertjes.
Heerlijk comfortfood, penne met gehaktballekes en drie kazen.
Pappardelle pasta met paprika, courgette, kip, chorizo rode ui, ... super lekker pasta gerechtje met wat pittige chili.
Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.
De combinatie van chocolade en pindakaas, yummie! Je kan er ook eindeloos mee variëren!
Preistoemp met spek en Belgische pickles, een Belgische gerecht uit vervlogen tijden.
Een klassieker onder de pizza,, de calzone.
Recept ontvangen van Ghislaine dat nog van haar mama Cecile is en 100j oud is (1920).
Contacteer ons
Facebook
Twitter
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.