Carpaccio met een pikante pesto als pittige start van een menu.
De klassieke rundscarpaccio met champignons en kappertjes. Frisse dressing van citroen en olijfolie.
Dit is een lekker alternatief voor koekjes bij thee of koffie met een dip van slagroom, zure room, cottage cheese of yoghurt.
Een heerlijke chocolade taart van Sofie Dumont met gepocheerde peren
Gedurfde cannelloni met rog, oetsers en kappertjes van de hand van Jeroen Meus.
Een wrap met Chinese invloeden.
Frisse sla, krokante croutons en een romige dressing, een variante op de Caesars salad.
Kip en pinda, tomaat, lekker gerecht als je graag pinda hebt.
Heerlijk gerecht met Oosterse smaken door de Merguez, Ras-El-Hanout en Harissa.
Een luxe cannelloni met scampi en krab.
Verrassend gerecht met inktvis cannellini bonen, tomaat en op smaak gebracht met saffraan.
Een carpaccio voor de veggies.
Heel eenvoudig gerechtje van Sint-Jakobsvruchten met passievrucht.
Carpaccio van ananas met Sambuca en een frisse sorbet van limoen en munt.
Heerlijk chocolade salami met Petit-Beurre koekjes en Belgische chocolade.
Mals stuk gegrild rundsvlees met verschillende gegrilde/oven groentjes.
Lekkere aardbei en frisse citroen.
Vegetarisch gerechtje van couscous, Burrata en een eitje met kerstomaatjes uit de oven
Een feestelijke cannelloni gevuld met King Crab en gebakken scampi.
Heerlijk taart van chocolade en hazelnoot van @ovenfeest_en_meer
Een heerlijke chocolade gemermerde cake.
Een taart voor chocoladeliefhebbers!
Een verrassend eenvoudig recept voor een chocolade mousse taart.
Een croque van knackworst met heerlijk gesmolten kaas en sweet-chili saus
Simpel maar O zo lekker.
Heerlijk chocolade taart voor chocolade liefhebbers met Côte d'Or chocolade.
Contacteer ons
Facebook
Twitter
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.