Heerlijke shoarma broodjes met gemengde hamburger en hierbij een lekker yoghurt-komkommersausje.
Een bruggetje tussen Azië en België door dit wokgrecht te overgieten met een Redbach.
Een dressing op basis van peterselie, kappertjes en olijfolie.
Sint-jakobsvrucht veelzijdig, heerlijk gegrild met slaatje en verse kruiden.
De daiquiri is een cocktail uit de Shortdrinkklasse. Het is een van de officiële IBA-cocktails.
Hij wordt gewoonlijk als aperitief gedronken.
Gestoomde zeetong met gerookte zalm en zelfgemaakte pesto.
Een heerlijke pasta gerecht met gegrilde tonijn, geroosterde paprika op smaak gebracht met dragon en amandelschilfers.
Heerlijk recept voor graved lax.
Heerlijk stukje zalm met currysaus en rijst.
Een heerlijk dressing met Gorgonzola
Zeeduivel, lelijke vis, maar zo lekker.
Heerlijk Italiaans gerechtje, escalope Milanese volgens Jeroen Meus.
Ballekes, wie lust het nu niet, de veggies natuurlijk. Maar dit gerecht met prei, tomaat, knoflook en Aziatische ingrediënten is zo lekker.
Gevulde pasta naar keuze met Belgische asperges en Philadelphia verse kaas.
Paprika's gevuld met gekruid kippengehakt.
Eens iets anders, een gehaktbroodje van lamsvlees gevuld met champignons.
Een recept van goulash naar een idee van Jeroen Meus.
Gnocchi, met een pittige tomatensausje.
Een lasagne met verschillende grieten, zoals courgette, champignons, tomaat, ... afgewerkt met mozzarella en parmezaan.
Fusilli lekker met tomatensaus, bocconcini en aubergines.
Een klassieker met geitenkaas.
Sappig gerilde zalm filet met quinoa, Sals Picado en verse kruiden .
Krokante gezonde snoepjes van tomaat, Wortel en radijzen.
Knoflookchips met gandaham krokant gebakken in de oven en ijsbergsla.
Garnaalkroketten, een oer-Vlaamse klassieker. Een deel van ons culinair erfgoed. Gemaakt met éé van onze topproducten de Grijze Noordzeegarnaal.
Courgette, een veelzijdige groente met een smeuïge vulling.
Een lasagne zonder pasta, maar vervangen door courgette en aubergine. Een koolhydraten arme lasagne rijk aan groenten.
Gebakken gevulde pasta met pestoroomsaus, heerlijk met Belgische kerstomaatjes.
Contacteer ons
Facebook
Twitter
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.